7

VEDUNA ZVOČNO-ENERGIJSKA KIRURGIJA (ONLINE) – 4. julija 2024

4. julija 2024 – od 19.00 do 20.30 – spletni prenos (online)

Karte za ‘kirurgijo’ so naprodaj na povezavi:

NAKUP VSTOPNIC

Prosimo, preberite objavljena navodila in pravočasno (najkasneje do 4.07. ob 14h) kupite karto ter se tako prijavite!

 

 

Po nakupu karte boste na ekran dobili navodila za pripravo na urejanje, s katerimi boste lahko spremljali prenos Veduna kozmično zvočno-energijskega urejanja v živo. Po nakupu kart tudi v vaš e-nabiralnik dobite (od pošiljatelja mojekarte.si) sporočilo z naslovom “Potrditev nakupa …”. V tem sporočilu lahko s klikom na gumb “Prevzemi vstopnice” tudi ponovno pogledate ali natisnete navodila in povezave do aktualnega Youtube prenosa v živo.
Dodatnih potrdil o prijavah in povezavah ne bomo pošiljali.

Povezavo si torej lahko kadarkoli ogledate na spletni strani mojekarte.si. S klikom na gumb “Prijavi se” se prijavite v sistem ‘mojekarte’ (prosimo, uporabite iste podatke oz. isti način prijave kot ste ga uporabili ob nakupu vstopnic) in na strani Moj račun, ki se vam odpre takoj po prijavi, lahko tudi vidite vse vaše nakupe. S klikom na gumb “Natisni vstopnice” pri ustreznem nakupu, se vam prikaže “vstopnica” z jasno napisano povezavo ter navodili za spremljanje kirurgije. S klikom na povezavo se vam odpre Youtube, kjer lahko spremljate prenos v živo.

Če želite v bodoče sprejemati obvestila o dejavnostih katedre Veduna, pošljite vašo pisno privolitev: “Želim prejemati obvestila o dejavnostih katedre Veduna in ansambla Vedun.” in sicer na e-naslov: obvestila@veduna.si.
———–

Stoletja in tisočletja vemo, da zvok in glasba močno učinkujeta na počutje in zdravje ter nas opajata in navdihujeta. Svet gradijo frekvenčna valovanja, ki jih lahko zaznavamo tudi kot zvok. Zvok je prav vse – snovno in nesnovno, telesno in duhovno. Skozi vsako živo bitje se pretaka Univerzalna življenjska energija, ki je v svoji biti frekvenčno-vibracijsko valovanje. Če je življenjske energije premalo, smo šibki in lahko zbolimo, ko pa je več ni, je telo mrtvo. Večina čuti pretakanje vseprisotne življenjske energije v okolju in skozi svoje telo. Naši planetarni predniki so jo imenovali prana (Vede) ali eliksir življenja, pa nikrmana (staroslovensko) in mana. Tovrstna občutljivost, zaznavanje in prevajanje nevidne prane sta človekov so prirojeni dar, znan in čislan povsod – v vseh kulturah in v vseh časih – tudi danes. Zvočno in glasbeno izražanje je imenitno orodje sproščanja in polnjenja ter očiščevanja rušilnih telesnih in čustveno-miselnih strupov, ki nastajajo in se nabirajo v živih bitjih še zlasti ob stresnih in travmatičnih doživetjih. Ta tudi zablokirajo pretok življenjske energije skozi telesna energijska središča (čakre). Zato postanemo ranljivi in manj odporni. Na žalost se je staro znanje zvočnega urejanja ponekod že izgubilo, povsem pozabljeno pa na srečo ni in ne more biti, saj je temelj bivanja. Vedunina zvočno-energijska »kirurgija« je vedno nadvse podpirajoča in navdihujoča. Je svojevrstno (hologramsko) frekvenčno moduliranje, ki tudi širi zavest in zavedanje. Brez življenjske energije ni ne življenja ne pravega zdravja.

Veduna »kirurgije« ali harmoniziranja oz. (samo)urejanja so pravi čudež, ki pa niso nekaj povsem novega, saj so v podobni obliki znane v mnogih kulturah preteklosti in sedanjosti, čeprav sodijo med redkosti. Na to vsepovezano (hologramsko) trojno ‘kirurgijo’ (kozmično in duhovno za potrebno spreminjanje v snovnem), ki ureja, nas energijsko polni, vzdržuje, sprošča, osvešča,  širi zavest in nas osrečuje, se lahko priključi kdorkoli. »Uglaševanje« izvajata ob izbranih urejajočih zvokih ansambla Vedun medija dr. Mira Omerzel-Mirit in Tine Omerzel Terlep. Frekvenčno urejanje  poteka podobno kot radijsko valovanje direktno do ljudi (do prijavljenih). Nekaj podobnega je s svojimi napravami poskušal prevajati tudi Nikola Tesla. Toda človeško telo je še vedno najobčutljivejši sprejemnik in oddajnik za neotipljivi energijski svet.

Več o Veduna zvočno-energijski kirurgiji

 

NAKUP VSTOPNIC

 

Organizira: Jarovid, Tine Terlep s.p., Strletje 33A, 1314 Rob,
D.Š.: 74651404, Matična: 6263704000