(vsako drugo soboto v mesecu)

 

Nov cikel tečajev, v katerem bodo povezana različna znanja in modrosti sveta z orodji ozaveščanja in duhovne rasti ter spreminjanja in razgrajevanja slabega v dobrodejno življenjsko uglašenost – za večji mir radost, blagostanje, jasnejšo misel… Z modrostmi sveta preteklosti bomo povezali dosežena znanja tudi z močmi kozmičnih iniciacij in iniciacijami v skrivne ključe (simbole) kozmično-zemeljske resonance uspešnih civilizacij minulih časov. Tokrat torej vse v enem ali eno v vsem. S starodavnimi in novodobnimi spoznanji in orodji se bomo spuščali v bivanjske in neznane svetove duha in telesa.

Naša stvarnost je frekvenčno-energijsko ali zvočno valovanje. Tudi materialni svet sodi semkaj, pa čustva in misli, zavest ali duša, podzavest in nadzavest… Zato je zvok (a ne katerikoli!) tudi najučinkovitejše orodje potrebnega spreminjanja, razgrajevanja uničujočega ter oblikovanja novega in boljšega, kar krepi tudi jasnejše zavedanje in zdravje, ter razpira ustvarjalnost in nekonfliktne poti v čarobnost življenja. Tečaje vodita dolgoletna predavateljica dr. Mira Omerzel – Mirit in njen sin Tine Omerzel Terlep. Mirit osvešča in pomaga ljudem kot znanstvenica, duhovna učiteljica, umetnica in energo-terapevtka že od leta 1994 ter sodi med prve povojne svobodne (izveninstitucionalne) duhovne učitelje življenjskih in duhovnih zakonitosti. Tine pa je glasbenik in energo-terapevt občutljivega (tudi mikrointervalskega) ušesa. Obiskala sta številne modrece, zdravilce in glasbene terapevte na vseh celinah, svoja učenja pa črpata tudi iz modrosti številnih generacij planetarnih prednikov, ki so in še pogumno klešejo boljši jutri za vse na Zemlji. Predvidoma naj bi se srečali vsak mesec (drugo ali tretjo soboto) na enem tematskem tečaju (po vrstnem redu):

 

1. ALKIMIJA ZVOKA in frekvenčni svetovi sobivanja v modrostih sveta
2. SVETLOBNO-ZVOČNI KLJUČI ŽIVLJENJA, miru in blagostanja ter razpiranje ustvarjalnosti
3. KROGOTOK ŽIVLJENJA IN SMRTI, življenje po življenju, karma (danosti) in darma
4. ZAKONITOSTI ŽIVLJENJA IN PREBUJANJA v 9. dimenzij resničnosti duha in telesa
5. KAKO ŽIVETI V INTELIGENTNEM VESOLJU ter zemeljskem svetu dvojnosti in razdvojenosti
6. ČUSTVA IN MISLI – ELIKSIRJI ŽIVLJENJA, s katerimi podpiramo ali uničujemo sebe in svet
7. RAZGRAJEVANJE RUŠILNEGA CELIČNEGA SPOMINA stresov v svetu moško-ženskih načel
8. UGLAŠEVANJE MEDSEBOJNIH ODNOSOV in življenjskih situacij ter prerojevanje v sposobnosti medija nadčutnega zavedanja

Od študijskega leta 2022/2023 so vsi tečaji (intenzivi, kozmične iniciacije in tečaji kozmične resonance) povezani v en sam tečaj oziroma INTENZIV, na katerem se odvijajo tako izbrane kozmične iniciacije (vsakič druge) kot tudi podelitev svetlobno zvočnih kod (simbolov) za delo na sebi oziroma samourejanje.