Lotus Krk Tecaji Veduna 202 1

Vodita dr. Mira Omerzel – Mirit in Tine Omerzel Terlep
Ob zvokih ansambla Vedun (Mirit, Tine, Igor Meglič, Robi Pečenko in Matjaž Doljak)

od četrtka, 15. junija od 18. ure do nedelje, 18. junija 2023 do 18. ure
LOTUS Resort and HOMER Center, otok Krk, Hrvaška

V podaljšanem koncu tedna se bo na Krku odvilo tridnevno srečanje z energijsko »kirurgijo«, kozmičnimi iniciacijami, meditacijami in razgovori – za pomoč pri duhovnemu razvoju ter utrjevanju harmonije telesa in duha. Tečaj bo vodila Mirit (kozmična telepatka, energo-zvočna terapevtka, znanstvenica, vidka duhovna učiteljica, glasbenica, bretarijanka…), ki skupaj s sinom Tinetom vodi šolo Veduna / slovansko-pitagorejsko katedro za razvoj zavesti in harmoniziranje z zvokom (oba sta tudi medija za prevajanje življenjske energije in kanaliziranje informacij). Tečaj je za zdrave in za tiste, ki želijo okrepiti svoje zdravje ter so predani duhovni rasti. Dogajanje bodo spremljali terapevtski zvoki ansambla Vedun.

TEČAJNINA: 220 €. Razliko tečajnine in bivanje poravnate z gotovino na Krku.

BIVANJE: apartma za tri osebe znaša 114 € na noč oz. 38 € na osebo; soba za dve osebi je 54 € na noč oz. 27 € na osebo. Tisti, ki bodo bivali v sobah, bodo souporabljali skupno kopalnico (2 sobi na kopalnico) in veliko kuhinjo. Turistična taksa: 1,50 € na osebo na noč.

PRIJAVA: prijavi (po el.pošti na naslov prijave@veduna.si) poleg osebnih podatkov navedite tudi, kje želite bivati (v apartmaju ali sobi) ter morda tudi s kom želite sobivati v tem času. Število sodelujočih je omejeno.

Prijave sprejemamo do 1.5.2023.

Zadnji rok za potrditev rezervacije z nepovratnim predplačilom 100 € je 15. maj 2023.

Error: Contact form not found.