TeČaji Intenzivi

VEDUNA ZVOČNO-ENERGIJSKA “KIRURGIJA” – SREČANJE V ŽIVO – 23. maja

Za sproščanje, očiščevanje stresov in blokad iz fizičnih in
etrskih teles, (samo)urejanje in širjenje zavesti.

Četrtek, 23. maja 2024 ob 19:00–20:30

Lokacija: MaxxFIT, Ulica Jožeta Jame 14a, Ljubljana (Šiška)

 

Izjemno ter v svetu redko kozmično zvočno-energijsko kirurgijo, imenovana tudi psihična kirurgija, opravljata medija dr. Mira Omerzel – Mirit in dipl. ing. Tine Omerzel Terlep (ob podpori glasbenikov terapevtov ansambla Vedun). Mirit in Tine sta medija za prevajanje Univerzalne življenjske energije v snovni svet. Za ljudi kanalizirata višjedimenzionalne frekvenčno-zvočne vibracijske darove, ki jih ti za ravnovesje potrebujejo. Slišna ali neslišna zvočna valovanja oz. darove prejemata iz Vira življenja, od Univerzalne Inteligence ali iz t.i. »kozmične juhe« ‒ simfonije frekvenc, ki ima vlogo energijskega transformatorja. Kirurgija se odvija na vseh ravneh telesa in duha ter ureja tudi fizično telo, odstranjuje rušilne učinke stresa in nemira ter pospešuje duhovno rast, kar omogoča tudi sprejemanje jasnih misli, potrebnih uvidov in vizij za vsakodnevno življenje in ustvarjanje.

Zvočno-energijska kirurgija je namenjena v prvi vrsti intenzivnemu sproščanju in vsem, ki se želijo rešiti rušilnih učinkov vsakodnevnega stresa, čustvenega nemira in zagat, ter uglasiti sebe in svoje življenje v harmonično so bivanje. Sproščeni in umirjeni smo tudi pametnejši, misel se odvija jasneje, čuti so bistrejši, odzivanje pa izostreno. Zvočno-energijska kirurgija podpira človekovo iskanje ravnovesja in samozdravljenje, pa tudi širjenje zavesti in prebujanje spečih sposobnosti.
Medija Mirit in Tine ter glasbeniki-terapevti z zvočno energijsko in meditativno kirurgijo prevajajo v duha in telesa prisotnih potrebno energijsko valovanje. Dovajajo manjkajoče frekvence, ki so nujne za ravnovesje, radost in mir. Inteligenca življenja preureja, kar je potrebno, uresničuje, kar si želimo, kar zmoremo sprejeti in dojeti. Transcendentalna zavest in terapevtski zvok glasbenikov-medijev tako postaneta nosilca kirurškega orodja zvočne kirurgije. »Mirina in Tinetova kirurgija« je subtilna in komaj zaznavna ter se postopoma (v naslednjih urah in dneh) prizemljuje iz višjefrekvenčnih ravni resničnosti v snovni svet.

Prijave niso potrebne.
∞ Cena kirurgije: 50€

∞ Pridite oblečeni v udobna bela oblačila vsaj 15 minut pred začetkom. S seboj prinesite copate, tople podloge in odeje za sedenje in ležanje.

∞ Povezava na spletno stran kozmične zvočno-energijske kirurgije: http://veduna.si/zvocno-energijska-kirurgija.htm

 

Organizira: Jarovid, Tine Terlep s.p., Strletje 33A, 1314 Rob,
D.Š.: 74651404, Matična: 6263704000