Kozmična Iniciacija (12)

VIII. SIRIUS / Odpiranje vrat ali portala kozmični modrosti in prebujeni zavesti

Za čas naglih sprememb, ravnovesje, pospešen
duhovni samorazvoj, radost in blagostanje,

 

Sobota, 25. maj 2024 ob 16. uri

Lokacija: MaxxFIT, Ulica Jožeta Jame 14a, Ljubljana (Šiška)

 

Kozmične iniciacije, ki se odvijajo v tišini in tudi ob terapevtskih zvokih ansambla Vedun, so svojevrsten eliksir življenja. Energijsko polnijo in urejajo, širijo zavest in zavedanje ter krepijo telo in duha. Komajda zaznavni vibracijski (zvočni) tokovi Univerzalne življenjske energije podpirajo in ščitijo življenje in vsa živa bitja. Prav dobro so jih skozi zgodovino poznali naši planetarni predniki (svečeniki, starosvetni šamani –  veduni, zdravilci, mediji; sedaj pa tudi Mirit in njen sin Tine). Ponekod so v rabi še danes. So dragocena oblika pomoči v stiskah in orodje pospešene duhovne rasti, ki osvešča, ureja, navdihuje in plemeniti.

Kot pomoč v duhovnem razvoju, pri vzpostavljanju harmonije in blagostanja ter potešenega miru, v novem tisočletju velikih sprememb, kozmične iniciacije prinašajo izjemne darove (v obliki visokofrekvenčnih neslišnih vibracij kozmičnega zvoka). Povezovanje z vesoljem oz. bolje ‒ s simfonijo frekvenčnih valovanj vesolja, ki jih dandanes zaznavajo in preučujejo tudi sodobni astrofiziki in kvantni mehaniki, je bilo v vseh časih in kulturah izrednega pomena. Čemu? Predvsem kot orodje za vzpostavljanje ravnovesja v življenju na Zemlji. Iniciacije skupaj z drugimi tečaji katedre Veduna in izjemno zvočno–energijsko »kirurgijo« sestavljajo celovito učenje Misterijev življenja, sežejo v podzavest in nadzavedno, ter razgrajujejo globoko v nezavedno potisnjene travme, boleča čustva in misli, s čemer razgrajujejo z njimi nastale energijske blokade ter osvobajajo duhovno razvoj, samourejanje na vseh življenjskih področjih ter širijo zavest in zavedanje.

 

VIII. SIRIUS / Odpiranje vrat ali portala kozmični modrosti in prebujeni zavesti

 

Sirijanska iniciacija je zadnja od osmih kozmičnih iniciacij in odpira vrata dotekanju kozmične (božanske, dušne) modrosti. Gradi široka vrata ali portal v prebujeno zavest, zato je  izjemnega pomena v duhovnih iskanjih tako davnih prednikov kot tudi nas sodobnikov. Starodavno znanje nam zopet prihaja naproti kot pomoč za boljši jutri, mir in srečno (so)bivanje. V predhodnih iniciacijskih darovih se prebujajo predvsem zatrte prilagodljive ženske esence, ki se sedaj uravnovešajo z moško vitalno in spiritualno vibracijo v novo sožitje, kar nam omogoča vzpostavitev ravnotežja obeh polarnih energij. Vse življenje v sebi razgaljamo in uglašujemo žensko-moško polarnost. Ko je čas ali bolje, ko je zavest za to zrela, lahko vzpostavimo tudi androgino (brezspolno) čutno umirjeno popolnost ali celovitost obeh esenc v sebi in na vseh ravneh zavesti hkrati. Nasprotja nas ne bodo več boleče privlačila. Zagospodaril bo mir. Blagozvočno sozvenenje navideznih nasprotij nas vedno osrečuje, umirja in navdihuje. Brez tega običajno brezglavo iščemo drugi pol (ali spol) in se izgubljamo v kaosu navideznih in neuglašenih nasprotij in privlačnosti.

Frekvence, darovi in spoznanja tako imenovane Kristusove, Šivine, Vakantankine, Budine, Lalajeve ali (slovanske) Perunove zavesti končno začno zasedati svoje mesto v mozaični celostni podobi življenja. Pomagajo nam, da lahko temeljiteje prisluhnemo in tudi (iz)slišimo vseprežemajoče kozmične (ali božanske) »informacije« oziroma energijske odtise dogajanj v akaši ali v kvantnem Polju. Pričnemo poslušati skozi čas in prostor, brezčasje in brezprostorje. Pričnemo sprejemati uvide, ki se nanašajo tako na sedanjost in preteklost, kot tudi na prihodnost. Govorimo o vsezaznavnosti, o vsevednosti, o vsevidnosti in vseslušnosti. O sposobnostih medijstva. Iz ravni celovitosti se nam razjasnjujejo nameni dogajanj. Širimo se lahko tudi na ravni (zavesti) onkraj časa in tridimenzionalnega prostora ter linearnega uma. Iniciacijo zaokrožuje devetdimenzionalna razsvetljena kozmična zavest in številni izjemni darovi brezpogojne ljubezni duše, ki jih občutimo na vseh ravneh bitja in dojemanja ter na vseh ravneh resničnosti, ki jih človek zmore zaznavati.

 

Prijave so potrebne.
∞ Cena iniciacije: 80€ (upokojenci in študentje 60€ )

∞ Pridite oblečeni v udobna bela oblačila vsaj 15 minut pred začetkom. S seboj prinesite copate, tople podloge in odeje za sedenje in ležanje.

∞ Povezava in prijava  na spletni strani: https://www.veduna.si/dejavnosti/veduna-kozmicne-galakticne-ter-planetarne-iniciacije/

    Prijavite se na dogodek

    * Označena polja so obvezna.

     

    Organizira: Inštitut Sventovid, Škrilje 50c, 1292 Ig
    D.Š.: 76618722, Matična: 6975798000