Kozmična Iniciacija (12)

VII. BETELGEZA IN RIGEL (Orion) / Povezovanje s pozornostjo duše in »dogovori duš« ter usklajevanje nasprotij, duha in materije v celoto

Za čas naglih sprememb, ravnovesje, pospešen
duhovni samorazvoj, radost in blagostanje,

 

Sobota, 13. aprila 2024 ob 16. uri

Lokacija: MaxxFIT, Ulica Jožeta Jame 14a, Ljubljana (Šiška)

 

Kozmične iniciacije, ki se odvijajo v tišini in tudi ob terapevtskih zvokih ansambla Vedun, so svojevrsten eliksir življenja. Energijsko polnijo in urejajo, širijo zavest in zavedanje ter krepijo telo in duha. Komajda zaznavni vibracijski (zvočni) tokovi Univerzalne življenjske energije podpirajo in ščitijo življenje in vsa živa bitja. Prav dobro so jih skozi zgodovino poznali naši planetarni predniki (svečeniki, starosvetni šamani –  veduni, zdravilci, mediji; sedaj pa tudi Mirit in njen sin Tine). Ponekod so v rabi še danes. So dragocena oblika pomoči v stiskah in orodje pospešene duhovne rasti, ki osvešča, ureja, navdihuje in plemeniti.

Kot pomoč v duhovnem razvoju, pri vzpostavljanju harmonije in blagostanja ter potešenega miru, v novem tisočletju velikih sprememb, kozmične iniciacije prinašajo izjemne darove (v obliki visokofrekvenčnih neslišnih vibracij kozmičnega zvoka). Povezovanje z vesoljem oz. bolje ‒ s simfonijo frekvenčnih valovanj vesolja, ki jih dandanes zaznavajo in preučujejo tudi sodobni astrofiziki in kvantni mehaniki, je bilo v vseh časih in kulturah izrednega pomena. Čemu? Predvsem kot orodje za vzpostavljanje ravnovesja v življenju na Zemlji. Iniciacije skupaj z drugimi tečaji katedre Veduna in izjemno zvočno–energijsko »kirurgijo« sestavljajo celovito učenje Misterijev življenja, sežejo v podzavest in nadzavedno, ter razgrajujejo globoko v nezavedno potisnjene travme, boleča čustva in misli, s čemer razgrajujejo z njimi nastale energijske blokade ter osvobajajo duhovno razvoj, samourejanje na vseh življenjskih področjih ter širijo zavest in zavedanje.

 

VI. BETELGEZA (ORION) / POVEZOVANJE S POZORNOSTJO DUŠE IN »DOGOVORI DUŠ«

 

Orionova iniciacija nas povezuje z ljubečimi ravnmi duše vsepovezane zavesti. V preteklosti je bila iniciacija Oriona v različnih kulturah prav tako izredno pomembna, še zlasti v obredjih blagostanja in v obsmrtnih svečanostih, ko so se živi poslavljali od duš umrlih in z njihovimi esencami (energijskimi odtisi) vzpostavljali nesnovne in brezčasne duhovne vezi. Iniciacija Betelgeze omogoča kvantne skoke duhovne preobrazbe na raven pozornosti duše. Mojstrske visoke vibracije nas pričnejo voditi skozi univerzalno sočutje duše in v preobrazbo subtilnih (etrskih) teles, kar nam omogoča tudi pozornejše dojemanje izkustev v snovnem in nesnovnem svetu duha ali višjih ravni zavesti, posredno pa tudi v vsakodnevnem življenju in ustvarjanju. Naša duša (duh, zavest) »pomni ali ve vse«, pravi starosvetna modrost. Je naša asistentka in vodnica skozi labirinte življenja. Velja se tesneje in jasneje povezati z njo in se povsem prepustiti njenemu vodstvu. Vse znanje in odgovore, ki jih potrebujemo, na ravneh duše tako ali tako že poznamo. Le razkriti morda še ne znamo njenih »mikročipov vsevednosti«. Iniciacija Betelgeza nam prične razkrivati tudi t. i. »dogovore duš« pred utelesitvijo in nam omogoča prepoznavati čemu nas posamezni ljudje in odnosi pritegujejo ali odbijajo ter zakaj se dogajajo »ljubezni na prvi pogled«.

 

VII. RIGEL (ORION) / USKLAJEVANJE NASPROTIJ, DUHA IN MATERIJE V CELOTO

Druga Orionova iniciacija olajšuje razumevanje boleče razdvojenosti in ločenosti (predvsem od božanskega Vira življenja) ter od lastne prvobitne in neizkrivljene biti ali duše; od pestrosti mnogorazsežnostne zavesti in bivanjskosti. Ta iniciacija pospešuje povezovanje navideznih nasprotij duha in materije v nedeljivo, ki z njo postajajo dopolnjujoči delčki celote in ne več nezaželeno nasprotje boleče ločenosti. Na ta način razvijamo svetost ali zavestno sozvenenje materije in duha, pa tudi moških in ženskih esenc življenja v sozvenenju. Nove izkušnje nakazujejo pot v uglašeno celovitost in prevrednotenje duha in materije, materialnega in duhovnega, v dopolnjevanje obojega v svetost tuzemeljske izkušnje in v prepoznavanje lastnega življenjskega poslanstva. Na preizkušnji sta tudi naš zavedni in nezavedni um, dojemanje in zavedanje, intuicija in »razmišljanje«, prepoznavanje in celostno učenje onkraj mišljenja, ko nekaj preprosto vemo. S pomočjo te iniciacije in njenega učenja presegamo zgolj zemeljsko (3-dimezionalno) in vstopamo v brezčasno in brezmejno ali božansko. Ena izmed temeljnih človekovih nalog je prav povezovanje navideznih nasprotij v ubrano celoto. Tako se vračamo Domov – v dom duše.

 

Na vsaki iniciaciji udeleženci prejmejo tudi zvočne ključe (kode) za delo na sebi.

 

Prijave so potrebne.
∞ Cena iniciacije: 80€ (upokojenci in študentje 60€ )

∞ Pridite oblečeni v udobna bela oblačila vsaj 15 minut pred začetkom. S seboj prinesite copate, tople podloge in odeje za sedenje in ležanje.

∞ Povezava in prijava  na spletni strani: https://www.veduna.si/dejavnosti/veduna-kozmicne-galakticne-ter-planetarne-iniciacije/

    Prijavite se na dogodek

    * Označena polja so obvezna.

     

    Organizira: Inštitut Sventovid, Škrilje 50c, 1292 Ig
    D.Š.: 76618722, Matična: 6975798000