2 (2)

III. SEVERNICA / Čiščenje rušilnih čustev in misli

Za čas naglih sprememb, ravnovesje, pospešen
duhovni samorazvoj, radost in blagostanje,

 

Sobota, 9. decembra 2023 ob 16. uri

Lokacija: MaxxFIT, Ulica Jožeta Jame 14a, Ljubljana (Šiška)

Kozmične iniciacije, ki se odvijajo v tišini in tudi ob terapevtskih zvokih ansambla Vedun, so svojevrsten eliksir življenja. Energijsko polnijo in urejajo, širijo zavest in zavedanje ter krepijo telo in duha. Komajda zaznavni vibracijski (zvočni) tokovi Univerzalne življenjske energije podpirajo in ščitijo življenje in vsa živa bitja. Prav dobro so jih skozi zgodovino poznali naši planetarni predniki (svečeniki, starosvetni šamani –  veduni, zdravilci, mediji; sedaj pa tudi Mirit in njen sin Tine). Ponekod so v rabi še danes. So dragocena oblika pomoči v stiskah in orodje pospešene duhovne rasti, ki osvešča, ureja, navdihuje in plemeniti.

Kot pomoč v duhovnem razvoju, pri vzpostavljanju harmonije in blagostanja ter potešenega miru, v novem tisočletju velikih sprememb, kozmične iniciacije prinašajo izjemne darove (v obliki visokofrekvenčnih neslišnih vibracij kozmičnega zvoka). Povezovanje z vesoljem oz. bolje ‒ s simfonijo frekvenčnih valovanj vesolja, ki jih dandanes zaznavajo in preučujejo tudi sodobni astrofiziki in kvantni mehaniki, je bilo v vseh časih in kulturah izrednega pomena. Čemu? Predvsem kot orodje za vzpostavljanje ravnovesja v življenju na Zemlji. Iniciacije skupaj z drugimi tečaji katedre Veduna in izjemno zvočno–energijsko »kirurgijo« sestavljajo celovito učenje Misterijev življenja, sežejo v podzavest in nadzavedno, ter razgrajujejo globoko v nezavedno potisnjene travme, boleča čustva in misli, s čemer razgrajujejo z njimi nastale energijske blokade ter osvobajajo duhovno razvoj, samourejanje na vseh življenjskih področjih ter širijo zavest in zavedanje.

 

III. SEVERNICA / ČIŠČENJE RUŠILNIH ČUSTEV IN MISLI

Tretja izredno pomembna iniciacija je namenjena razgrajevanju v nezavedno ali v podzavest globoko potisnjenih bolečih in rušilnih čustev, kar je nadvse pomembno. Aktivira se osebni dih, čigar ritem je le nam lasten, saj smo unikatna bitja. Z iniciacijo dvigujemo iz nezavednega travmatične odtise občutkov in misli ter osvobajamo potisnjeno bolečino iz podzavesti, s tem pa razgrajujemo energijske blokade v telesih. Če tega ne storimo, bomo ponovno (po zakonih resonance ali sozvenenja) pritegovali k sebi podobno boleče izkušnje in trpljenje ter celo bolezni, ki jih te travme in blokade povzročajo. Z vse zavestnejšim odstranjevanjem energijskih odtisov blokad, omogočamo tudi neoviran pretok vseprisotne Univerzalne življenjske energije skozi vse ravni zavesti in bitja. Razgrajujemo torej uničujoča čustva, kot so strah, jeza, zavist, ljubosumje, žalost … Tovrstna neljubezniva čustva gradijo težko prebojne zidove na poti do sreče.

Vibracije Severnice nam pomagajo odkriti naš osebni življenjski dih, ritem ali kompas, kar omogoča razreševanje tistih nezaželenih emocij, ki se po zakonitosti »enako z enakim« običajno znova in znova vračajo in nam povzročajo številne težave. Ta iniciacija nam pomaga, da lažje ozavestimo trenutne življenjske lekcije in načine odzivanj na vse, kar se nam dogaja, tako dobro kot slabo, duhovno zrelo kot tudi nezrelo ali nezadostno ljubeznivo. S pomočjo kozmičnih iniciacij lažje najdemo pot do radosti in blagostanja, ki temeljijo na sočutju in brezpogojni ljubezni. Tako pripravljamo prostor za svetlejše občutke in odzive ter srečo, v naš vsakdan pa pritegujemo lahkotnejše dogajanje in bolj harmonične odnose. Vendar se moramo najprej rešiti uničujočih in ovirajočih občutkov in misli.

Na vsaki iniciaciji udeleženci prejmejo tudi zvočne ključe (kode) za delo na sebi.

 

Prijave so potrebne.
∞ Cena iniciacije: 80€ (upokojenci in študentje 60€ )

∞ Pridite oblečeni v udobna bela oblačila vsaj 15 minut pred začetkom. S seboj prinesite copate, tople podloge in odeje za sedenje in ležanje.

∞ Povezava in prijava  na spletni strani: https://www.veduna.si/dejavnosti/veduna-kozmicne-galakticne-ter-planetarne-iniciacije/

 

 

Organizira: Inštitut Sventovid, Škrilje 50c, 1292 Ig
D.Š.: 76618722, Matična: 6975798000

    Prijavite se na dogodek

    * Označena polja so obvezna.