Man 5640540

I. KOZMIČNA INICIACIJA – SEVERNI VENEC/CORONA BOREALIS IN ARKTURIUS – sobota, 14. oktober

SOBOTA, 14. OKTOBRA 2023 OB 17. uri

Organizira: Inštitut Sventovid, Škrilje 50c, 1292 Ig
D.Š.: 76618722, Matična: 6975798000

 

Veduna kozmične – galaktične ter planetarne iniciacije

za čas naglih sprememb, ravnovesje, pospešen
duhovni samorazvoj, radost in blagostanje

Lokacija: MaxxFIT, Ulica Jožeta Jame 14a, Ljubljana (Šiška)

Kozmične iniciacije ob terapevtskih zvokih ansambla Vedun so svojevrsten eliksir življenja. Energijsko polnijo in urejajo, širijo zavest in zavedanje ter krepijo telo in duha. Komajda zaznavni vibracijski (zvočni) tokovi Univerzalne življenjske energije podpirajo in ščitijo življenje in vsa živa bitja. Prav dobro so jih skozi zgodovino poznali naši planetarni predniki (mediji; tokrat Mirit in Tine), ponekod pa so v rabi še danes. So dokaj enostavna oblika pomoči v stiskah in orodje duhovne rasti, ki tudi navdihuje in plemeniti. Kot pomoč v duhovnem razvoju, pri vzpostavljanju harmonije in blagostanja ter potešenega miru, v novem tisočletju velikih sprememb, kozmične iniciacije prinašajo darove (v obliki visokofrekvenčnega neslišnega kozmičnega zvoka). Povezovanje z vesoljem oz. bolje ‒ s simfonijo frekvenčnih valovanj vesolja, ki jih dandanes zaznavajo in preučujejo tudi sodobni astrofiziki in kvantni mehaniki, je bilo v vseh časih in kulturah izrednega pomena. Čemu ? Predvsem za vzpostavljanje ravnovesja v življenju in na Zemlji. Iniciacije skupaj z drugimi tečaji katedre Veduna in izjemno zvočno-energijsko »kirurgijo« sestavljajo celovito učenje Misterijev življenja, sežejo v podzavest in nadzavedno ter razgrajujejo globoko potisnjene travme, boleča čustva in misli ter tako omogočajo duhovno rast, samourejanje na vseh področjih življenja, pa tudi širjenje zavesti in zavedanja.

Kozmične iniciacije, ki potekajo oz. se stekajo v okviru katedre, so svojevrstne kopeli različnih vibracijskih planetarnih kvalitet ali darov: ozvezdij Plejad, Siriusa, Oriona, Galaktičnega Središča, Velike medvedke, Andromede, Krijona, Laboda, Dvojčka, Zmaja, Kozmične kače … Iniciacije prevajajo podpirajoče frekvence s planetov našega osončja in galaksije ter nagovarjajo našo Prabitnost in temeljne elemente življenja na Zemlji. Smo namreč »kozmični otroci«. Življenje izhaja iz zvezdnega prahu in oblikotvorne vseprisotne energije.

Prijave so potrebne.
∞ Cena iniciacije: 70€

∞ Pridite oblečeni v udobna bela oblačila vsaj 15 minut pred začetkom. S seboj prinesite copate, tople podloge in odeje za sedenje in ležanje.

∞ Povezava na spletno stran kozmične zvočno-energijske kirurgije: http://veduna.si/zvocno-energijska-kirurgija.htm

    Prijavite se na dogodek

    * Označena polja so obvezna.