Veduna Suhi Post Pudarica 2

 medija, zvočno-energijska terapevta in kozmična kirurga dr. Mira Omerzel – Mirit in
Tine Omerzel Terlep ter glasbeniki-terapevti ansambla Vedun

LOTUS Resort and HOMER Center, otok Krk, Hrvaška

od petka, 13. septembra do nedelje, 22. septembra 2024

Mirit Prikazna

V okviru katedre Veduna že več kot desetletje enkrat letno poteka svojstven 9-dnevni tečaj suhega posta (pranično-bretarijanski proces), ki je hkrati tudi način izjemnega širjenja zavesti in zavedanja. Letos bo tečaj na otoku Krku. Namenjen je vsem, ki so pripravljeni na hitre in učinkovite spremembe ter želijo harmonizirati sebe, življenje in odnose, se znebiti učinkov stresnega bivanja, uravnovesiti dušo in telo. Tečaj pospešuje duhovno rast in (samo)urejanje. Je tudi poln radostnega druženja. V okviru celotnega tečaja se 3 – 4 dnevi odvijajo brez hrane in brez tekočine ter v tišini. Podoben iniciacijski post so nekdaj prakticirale skorajda vse kulture, nekatere pa jih izvajajo še danes. Gre za naglo urejajočo in razsvetljujočo izkušnjo, polno uvidov in spoznanj. Tečaj vodi Mira Omerzel – Mirit, doktorica znanosti, zvočno-energijska kirurginja, duhovna učiteljica, kozmična telepatka in medij za prenos Univerzalne življenjske energije v fizični svet. Mirit se že več kot dve desetletji hrani s kozmično energijo ali prano. Prvič je to zmožnost spontano izkusila že leta 1994, od leta 2000 pa trajno živi brez običajne hrane, pa tudi brez tekočine.

Širjenje in prebujanje svojih spečih sposobnosti ter povečevanje energijskega pretoka je preizkušala v različnih procesih brez hrane: tudi v (desetdnevni) tišini in v popolni temi, kar je podrobneje opisala v svojih knjigah (v seriji Kozmična telepatija), piše pa tudi obsežno knjigo o pranojedstvu. S svojimi izkušnjami želi pomagati vsem zavzetim duhovnim iskalcem sreče, miru, ravnovesja in blagostanja. Vse bolj pa njena dela nadaljuje tudi njen sin Tine Omerzel Terlep, ki je prav tako medij in prevajalec življenjske energije v snovni svet.

Veduna suhi post na Krku ob podpori Kozmičnih entitet je hkrati tudi svojevrstna Veduna kozmična iniciacija z zvočno – energijsko kirurgijo. Veduna suhi post daleč presega običajni post! Odvija se namreč v povezanosti s kozmično (zvočno) vibracijsko energijsko mrežo ali z življenjsko juho; z Izvorom, z Logosom življenja

Lotus Krk Tecaji Veduna 202 2

S kozmično podporo Univerzalne Inteligence življenja se zavest močno širi in zaradi tega je čiščenje rušilnih in podzavestnih vsebin ter čustvenih vzrokov težav mnogo lažje in učinkovitejše. Tečajniki pa v tem času prejmejo tudi pomembne uvide za svoje življenje in delo. Prečiščene tekočine v telesu dobivajo strukturo urejenega tekočega kristala. Krepi se celoten organizem in imunski sistem, povečuje pa se seveda tudi duhovna moč, odločnost in (samo)zavedanje. Ves čas Veduna posta udeleženci prejemajo tudi t.i. etrsko infuzijo (to je energijsko podporo iz Vira življenja), ki se spreminja v telesne tekočine. Zaradi tega tudi brez vnašanja tekočin v telo vsi brez težav redno odvajajo vodo iz telesa, v procesu pa običajno že drugi dan ne čutijo več lakote. Mnoga so čudesa tega kozmično – zemeljskega procesa in izzivov starega kot svet, ki pa so še vedno dobrodošli tudi v našem času.

Mirit za tečaj suhega posta izbere le dovolj duhovno »široke bojevnike«, pripravljene za ta izjemen izziv in spreminjanje, kar postopoma vodi tudi v bivanje z vse manj hrane. V pranojedstvo in bretarijanstvo. Če nekdo ni dovolj pripravljen, ga Mirit tudi ne sprejme na suhi post, saj bi oviral ostale. Dobrodošla je priprava na Veduna kozmičnih iniciacijah in zvočno – energijskih kirurgijah (glej koledar dogodkov), nujna pa je predhodna UDELEŽBA NA VSAJ ŠTIRIH KIRURGIJAH OD MAJA DO SEPTEMBRA!

Število udeležencev je omejeno – prednost pri prijavi imajo redni udeleženci Veduna kirurgij in tečajev. Za suhi post na Krku se lahko prijavite po elektronski pošti na naslov prijave@veduna.si, in sicer najkasneje do 15. maja 2024. V prijavi poleg osebnih podatkov navedite tudi, kje želite bivati (v apartmaju ali sobi) ter morda tudi s kom želite sobivati v tem času. 

Bivanje: apartma za tri osebe znaša 90 € na noč oz. 30 € na osebo; soba za dve osebi je 50 € na noč oz. 25 € na osebo. Tisti, ki bodo bivali v sobah, bodo souporabljali skupno kopalnico (2 sobi na kopalnico) in veliko kuhinjo. Turistična taksa: 1,80 € na osebo na noč.

Več informacij o suhem postu si lahko preberete na spletnih straneh katedre Veduna – Suhi post, kjer je tudi več podatkov o tečajih.

Veduna suhi post na Krku:  bivanje: 225 – 405 € ; tečajnina: 700 €

Cena tečajnine za redne tečajnike katedre Veduna in terapevtsko skupino znaša s popustom 520€.

Zadnji rok za potrditev rezervacije z nepovratnim predplačilom 150 € je 1. junij 2024.

Razliko tečajnine in bivanje poravnate z gotovino na Krku. 

    Prijavite se na dogodek

    * Označena polja so obvezna.

    Organizator: Inštitut Sventovid, Škrilje 50c, 1292 Ig, D.Š: 76618722, Matična št.: 6975798000

    Nazaj na vse tečaje