logo_Veduna
  O katedri VEDUNA
  Predstavitev katedre
Dr. Mira Omerzel - Mirit
Pranojedstvo in pranični zvok
Razmišljanja
 
Dejavnosti katedre
  Delavnice in tečaji
Program / Termini
Izkustva tečajnikov

Novosti
Aktualni dogodki
Minuli dogodki (Facebook)

  Knjige in zgoščenke
  Knjige
Zgoščenke
Naročila

  Donacije
  Nagovor
Čemu in kako
Donatorstvo


  Ansambel Vedun
  Predstavitev
Ustvarjalna izkaznica
Nosilci zvoka

 
Knjige in zgoščenke

 

Znižali smo cene nekaterih knjig in zgoščenk. Nove cene so:

 • Brezmejne pojoče vezi telesa in duha mehiških Majev: 15€
 • Zvočne podobe prebujene ljubezni: 17€
 • Slovansko in staroslovensko zvočno predivo: 15€
 • Slovanski melos v zvočnih podobah sveta: 15€
 • Blagozvočje grškega buzukija ...: 10€"
 • Zvočne podobe sveta in slovenske duše ...: 10€
 • - - - - - - - - - - - - - - - - -

  DVE ZGOŠČENKI
  ansambla VEDUN

  SLOVANSKO IN STAROSLOVENSKO ZVOCNO PREDIVOSLOVANSKO IN STAROSLOVENSKO ZVOČNO PREDIVO

  Video predstavitev
  Naročilo zgoščenke


  SLOVANSKI MELOS V ZVOCNIH PODOBAH SVETASLOVANSKI MELOS V ZVOČNIH PODOBAH SVETA

  Video predstavitev
  Naročilo zgoščenke
  - - - - - - - - - - - - - - - - -

  Zgoščenka
  ansambla VEDUN

  Blagozvocje grškega buzukija...
  Video predstavitev
  Naročilo zgoščenke
  - - - - - - - - - - - - - - - - -

  DVD
  ansambla VEDUN

  Zvocne podobe sveta in slovenske duše...
  Video predstavitev DVD-ja
  Naročilo DVD-ja
  - - - - - - - - - - - - - - - - -

  Oglejte si še ostale zgoščenke ansambla VEDUN

  Knjige in zgošcenke - Vedun
  - - - - - - - - - - - - - - - - -

  KNJIGA
  dr. Mire Omerzel - Mirit
  BREZMEJNE POJOČE VEZI TELESA IN DUHA MEHIŠKIH MAJEV


  KOZMIČNA TELEPATIJA - knjiga - BREZMEJNE POJOČE VEZI TELESA IN DUHA MEHIŠKIH MAJEV - dr. Mira Omerzel - Mirit
  Video predstavitev knjige.
  Naročilo knjige
  - - - - - - - - - - - - - - - - -

  KNJIGA
  dr. Mire Omerzel - Mirit
  ZVOČNE PODOBE PREBUJENE LJUBEZNI


  Zvocne podobe prebujene ljubezni
  Video predstavitev knjige
  Naročilo knjige
  - - - - - - - - - - - - - - - - -

  Oglejte si še ostale knjige dr. Mire Omerzel - Mirit

  Knjige in zgošcenke - Vedun
  - - - - - - - - - - - - - - - - -

   


   
  VEDUNA pranično-bretarijanski proces - suhi post

  Mirit - Murter   
   

  V okviru katedre Veduna že več kot desetletje enkrat letno poteka svojstven 9-dnevni tečaj suhega posta (pranično-bretarijanski proces), ki je hkrati tudi način izjemnega širjenja zavesti in zavedanja. Letos bo tečaj na otoku Krku. Namenjen je vsem, ki so pripravljeni na hitre in učinkovite spremembe ter želijo harmonizirati sebe, življenje in odnose, se znebiti učinkov stresnega bivanja, uravnovesiti dušo in telo. Tečaj pospešuje duhovno rast in (samo)urejanje. Je tudi poln radostnega druženja. V okviru celotnega tečaja se 3 – 4 dnevi odvijajo brez hrane in brez tekočine ter v tišini. Podoben iniciacijski post so nekdaj prakticirale skorajda vse kulture, nekatere pa jih izvajajo še danes. Gre za naglo urejajočo in razsvetljujočo izkušnjo, polno uvidov in spoznanj. Tečaj vodi Mira Omerzel - Mirit, doktorica znanosti, zvočno-energijska kirurginja, duhovna učiteljica, kozmična telepatka in medij za prenos Univerzalne življenjske energije v fizični svet. Mirit se že več kot dve desetletji hrani s kozmično energijo ali prano. Prvič je to zmožnost spontano izkusila že leta 1994, od leta 2000 pa trajno živi brez običajne hrane, pa tudi brez tekočine.
  Širjenje in prebujanje svojih spečih sposobnosti ter povečevanje energijskega pretoka je preizkušala v različnih procesih brez hrane: tudi v (desetdnevni) tišini in v popolni temi, kar je podrobneje opisala v svojih knjigah (v seriji Kozmična telepatija), piše pa tudi obsežno knjigo o pranojedstvu. S svojimi izkušnjami želi pomagati vsem zavzetim duhovnim iskalcem sreče, miru, ravnovesja in blagostanja. Vse bolj pa njena dela nadaljuje tudi njen sin Tine Omerzel Terlep, ki je prav tako medij in prevajalec življenjske energije v snovni svet.

   

  Veduna suhi post na Krku ob podpori Kozmičnih entitet je hkrati tudi svojevrstna Veduna kozmična iniciacija z zvočno - energijsko kirurgijo. Veduna suhi post daleč presega običajni post! Odvija se namreč v povezanosti s kozmično (zvočno) vibracijsko energijsko mrežo ali z življenjsko juho; z Izvorom, z Logosom življenja

  S kozmično podporo Univerzalne Inteligence življenja se zavest močno širi in zaradi tega je čiščenje rušilnih in podzavestnih vsebin ter čustvenih vzrokov težav mnogo lažje in učinkovitejše. Tečajniki pa v tem času prejmejo tudi pomembne uvide za svoje življenje in delo. Prečiščene tekočine v telesu dobivajo strukturo urejenega tekočega kristala. Krepi se celoten organizem in imunski sistem, povečuje pa se seveda tudi duhovna moč, odločnost in (samo)zavedanje. Ves čas Veduna posta udeleženci prejemajo tudi t.i. etrsko infuzijo (to je energijsko podporo iz Vira življenja), ki se spreminja v telesne tekočine. Zaradi tega tudi brez vnašanja tekočin v telo vsi brez težav redno odvajajo vodo iz telesa, v procesu pa običajno že drugi dan ne čutijo več lakote. Mnoga so čudesa tega kozmično - zemeljskega procesa in izzivov starega kot svet, ki pa so še vedno dobrodošli tudi v našem času.

  Mirit - atrij / Murter

  Mirit za tečaj suhega posta izbere le dovolj duhovno »široke bojevnike«, pripravljene za ta izjemen izziv in spreminjanje, kar postopoma vodi tudi v bivanje z vse manj hrane. V pranojedstvo in bretarijanstvo. Če nekdo ni dovolj pripravljen, ga Mirit tudi ne sprejme na suhi post, saj bi oviral ostale. Dobrodošla je priprava na Veduna kozmičnih iniciacijah in zvočno - energijskih kirurgijah (glej koledar dogodkov katedre Veduna - www.veduna.si/program.htm), nujna pa je predhodna UDELEŽBA NA VSAJ ŠTIRIH KIRURGIJAH OD MAJA DO SEPTEMBRA!  o straneh / Katedra Veduna © 2007 - 2020