logo_Veduna
  O katedri VEDUNA
  Uvodna beseda
Splošne informacije
Dr. Mira Omerzel-Mirit
Razmišljanja
Življenje brez običajne hrane
 
Dejavnosti katedre
  Delavnice in tečaji
 
 • Cikel delavnic/intenzivov
 • Kozmične, galaktične in planetarne iniciacije
 • Vednuna Kozmična resonanca
 • Transcendenca zavesti in zvoka
 • Bivalni tečaji
 • Veduna suhi post
 • Zvočno-energijska kirurgija
 • Zvočno-energijska kirurgija s trojakom
 • Program / Termini
  Izkustva tečajnikov
  Minuli dogodki
  Aktualni dogodki

  Novosti

    Donacije
    Nagovor
  Anketa
  Donatorstvo
  Obrazec (MS Word)
  Obrazec (PDF)

    Ansambel Vedun
    Predstavitev
  Nosilci zvoka
     Dve novi zgoščenki

    Nega glasu in
  naravno petje
    Predstavitev
  Mojka Žagar
  Vtisi udeležencev


   
  Knjige in zgoščenke

   

  DVE NOVI ZGOŠČENKI
  ansambla VEDUN.

  SLOVANSKO IN STAROSLOVENSKO ZVOCNO PREDIVOSLOVANSKO IN STAROSLOVENSKO ZVOČNO PREDIVO

  Video predstavitev
  Naročilo zgoščenke


  SLOVANSKI MELOS V ZVOCNIH PODOBAH SVETASLOVANSKI MELOS V ZVOČNIH PODOBAH SVETA

  Video predstavitev
  Naročilo zgoščenke
  - - - - - - - - - - - - - - - - - -

  Zgoščenka
  ansambla VEDUN.

  Blagozvocje grškega buzukija...
  Video predstavitev CD-ja.
  Naročilo CD-ja.
  - - - - - - - - - - - - - - - - - -

  DVD
  ansambla VEDUN.

  Zvocne podobe sveta in slovenske duše...
  Video predstavitev DVD-ja.
  Naročilo DVD-ja.
  - - - - - - - - - - - - - - - - - -

  KNJIGA
  dr. Mire Omerzel - Mirit
  POTOVANJE NA VRH SVETE GORE - Pravljica o življenjskem iskanju in prebujanju


  Potovanje na vrh Svete gore
  Video predstavitev knjige.
  Naročilo.
  - - - - - - - - - - - - - - - - - -

  KNJIGA
  dr. Mire Omerzel - Mirit
  BREZMEJNE POJOČE VEZI TELESA IN DUHA MEHIŠKIH MAJEV


  KOZMIČNA TELEPATIJA - knjiga - BREZMEJNE POJOČE VEZI TELESA IN DUHA MEHIŠKIH MAJEV - dr. Mira Omerzel - Mirit
  Video predstavitev knjige.
  Naročilo.
  - - - - - - - - - - - - - - - - - -

  KNJIGA
  dr. Mire Omerzel - Mirit
  ZVOČNE PODOBE PREBUJENE LJUBEZNI.


  Zvocne podobe prebujene ljubezni
  Video predstavitev knjige.
  Naročilo.
  - - - - - - - - - - - - - - - - - -

  Knjižica in dvojna zgoščenka dr.Mire Omerzel - Mirit in ansambla Vedun.

  Vilinska nit zvocne preje
  Naročilo.

   

   
       
   
  … z vzpostavljanjem stika z univerzalno življenjsko energijo in Kozmično Inteligenco, z našim duhovnim vodstvom in transcendentalnim zvokom, invokacijo (priklicom) Mojstrov Učiteljev Univerzuma (za harmoniziranje, zdravljenje, širjenje zavesti naše biti); pot skozi posamezne stopnje z iniciacijami,
  z zvokom in aktivacijo svetlobno-zvočnih kod za pretok visokofrekvenčnih univerzalnih vitalnih energij ali pot skozi tako imenovane kozmične iniciacije...

   
       

  Svetost zvoka in giba. (Otok Katarina, Rovinj, 2008)
       
   
  Vesolje je simfonija frekvenc, ki sestavljajo kozmične zakone. In vibracije, ki prihajajo k nam iz Kozmosa, ljudje različno imenujemo: Izvor, Bog, angeli, Mojstri… Človekova želja po razlikovanju jim je dala tudi imena in jim tako dodelila možnost za prepoznajo in uglaševanje z njimi. Kvalitete in darovi teh invociranih vibracijskih frekvenc so različni in učinki prav tako.
   
       


   

  Čarobnost zvočne kirurgije. (Iž, Hrvaška, 2008)

  Delavnice in tečaji so namenjeni eni sami nalogi: da ozavestimo naše trenutne težave in nadloge, vzroke in posledice naših napačnih postopkov (dejanj), misli in čustev (jezljivosti, agresivnosti, zavisti in ljubosumja, nesprejemanja, vezanosti, pričakovanj ...), s čemer v sebi aktiviramo samozdravljenje čustev in misli ter tako posredno tudi fizičnega telesa. Kot vedno nas bo osvobajalo in »zdravilo« naše ozaveščanje, stik z vitalno življensko energijo (Kozmično Inteligenco) in zvok. Tako vstopamo v zavestno spremembo. Naj se v našem življenju izniči vse ovirajoče, kar nas vleče v kolesnice starega in nezadovoljivega, nesrečnega, nezdravega ... Istočasno so tečaji tudi od 4 - 8 ali več ur trajajoče terapije oziroma harmoniziranje vseh teles s slišnimi in neslišnimi frekvencami/zvokom/Izvorno življenjsko energijo.      

  Intenzivi na različne življenske teme so namenjeni samospoznaji, duhovnemu prebujanju, širitvi zavesti in ozaveščanju, reševanju ter transformiranju življenjskih težav, ki nas najbolj »žulijo« in nerazrešene ovirajo na življenjski in duhovni poti ter terjajo ponavljanje bolečih izkušenj, vse dokler se ne zavemo njihove vzročnosti, odpravimo vzroke in jih spremenimo v pozitivnejša odzivanja.

  Več >>


   
   


  Kozmične iniciacije Mojstrov/Mojstric Učiteljev Univerzuma − Kot pomoč v duhovnem razvoju nam v novem tisočletju intenzivnih sprememb prinašajo darove (v obliki visokofrekvenčnega neslišnega notranjega zvoka), ki jih človeštvo v teh intenzivnih transformacijskih trenutkih najbolj potrebuje: za čiščenje ran, odpravljanje brezupa, strahu, travmatičnega celičnega spomina in v podzavest potisnjenih čustev, za odpiranje srčne čakre, rast sočutja, aktiviranje pozornosti duše. Podarjajo nam blagoslove upanja, pomoč pri povezovanju materialnega in duhovnega v enovito celostnost, prebujajo zatirano žensko (kozmično - Šakti) esenco ter radost in veselje, da se v nas razvije t.i. Kozmična zavest, Kristusova ali Budina, Šivina, Vakantankina zavest ali zavest brezpogojne ljubezni duše...


  Več >>   
   

  Tedenska srečanja za razvijanje zavesti, samozdravljenje in samouresničenje.
  Pod tem naslovom so označena četrtkova srečanja z zvočno-energijsko kirugijo (opravlja jo visokofrekvenčni kanaliziran zvok izvorne kozmične Inteligence življenja skozi medij - Miro Omerzel - Mirit) ter Veduna dotik oz. Zvočno-energijska masaža, ki jo izvajata (po predhodnem dogovoru) zvočno-energijska terapevta šole Veduna Tine Omerzel Terlep in Ana Pišler.

  Več >>


   
   


  Kozmična resonanca (reiki za duhovni razvoj) ali uglaševanje je sodobna oživitev in nadgradnja starodavne modrosti harmoniziranja z naravo, Kozmosom in univerzalno zavestjo (izvorno življenjsko energijo) ter s samim seboj; je sodobna razširitev oživljene starodavne tibetanske duhovne modrosti Modrega Bude in tradicionalnega shiki ryoho Kozmičnega uglaševanja japonske šole reikija, ki jo je obudil dr. Mikao Usui, Karuna reikija ameriške šole Williama Lee Randa, italijanske in nizozemske šole kozmičnega samouglaševanja; tečaji šole /katedre duhovnih modrosti Univerzuma Veduna tako služijo širjenju zavesti, ki pogojuje samozdravljenje in samouresničevanje, ki je bit duhovnih izročil naravnih ljudstev sveta preteklosti in sedanjosti.
  Z iniciacijami Veduna − Karuna − kozmične resonance prične skozi nas teči vitalna življenska energija, katere pretok se od iniciacije do iniciacije ojačuje. S svetlobno-zvočnimi kodami se zvišuje frekvenca človekove zavesti in s tem tudi samozdraviteljska sposobnost. Vzpostavlja se tudi jasnejše zavedanje in ozaveščanje vzrokov neprijetnosti.

  Več >>


   
   


  Transcendenca zavesti in zvoka − ozaveščanje, širjenje zavesti in harmoniziranje teles z »orodjem višjih dimenzij«, to je s svetlobo in zvokom (fizičnim, notranjim, transcendentalnim vódenim zvokom) ...
  Na delavnicah in predavanjih spoznavamo in izkušamo elemente velikih znanj, večinoma še vedno prikritih skrivnosti umetnosti delovanja fizičnih zakonov zvoka (fizikalnih zakonov frekvenčnega sveta Newtonove fizike) in predvsem duhovnih lastnosti zvoka (energijske subatomske/kvantne ravni).

  Več >>


   
   
  o straneh / Katedra Veduna © 2007